ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΟΣΦΙΛΩΤΗΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του αδικοχαμένου 50χρονου συνοδηγού – Βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του οδηγού

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΟΣΦΙΛΩΤΗΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του αδικοχαμένου 50χρονου συνοδηγού – Βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του οδηγού

Οδηγούσε μεθυσμένος ο οδηγός του οχήματος αλλά έφερε ζώνη.

Ο Νίκος Δημόπουλος από την Ελλάδα έχασε τη ζωή του σε οδικό δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/3 στο δρόμο Μοσφιλωτής – Ψευδά.

Ο άτυχος Δημόπουλος ήταν συνοδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 34χρονο επίσης Ελλαδίτη οδηγό.  

Ο 50χρονος, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, είναι κάτοικος Δρομολαξιάς.

Ο οδηγός του οχήματος έφερε ζώνη και στον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 94 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το επιτρεπτό όριο.

Λόγω των τραυμάτων του όμως δεν μπορούσε να δώσει τελικό δείγμα αλκοόλης και του λήφθηκε αίμα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 50χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί την Κυριακή 12/3 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η δημοσιοποίηση του ονόματος του άτυχου 50χρονου, γίνεται κατόπιν ενημέρωσης της οικογένειάς του για τον χαμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΟΣΦΙΛΩΤΗΣ: To μοιραίο λάθος του 50χρονου συνοδηγού – Για 10 δευτερόλεπτα έχασε την ζωή του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΟΣΦΙΛΩΤΗΣ : Έσβησε στην άσφαλτο 48χρονος συνοδηγός - Σοβαρά στο νοσοκομειο ο 34χρονος οδηγός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE