Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: «Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει ατύχημα στο Αιγαίο»

Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: «Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει ατύχημα στο Αιγαίο»

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος προέρχεται από ένα ρατσιστικό κόμμα, δήλωσε και πάλι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγορώντας την Ελλάδα ότι προκαλεί. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει ατύχημα στο Αιγαίο, είπε ο Τούρκος Υπουργός.

Στη συνέντευξή του στο CNN Turk ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι οι σχέσεις σε μία τέτοια γεωγραφία μπορεί να είναι προβληματικές, υπάρχουν προβλήματα στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αιγαίο. “Εμάς δεν μας αρέσει η ένταση, αλλά ο τωρινός υπουργός Άμυνας, είναι από το ρατσιστικό κόμμα.

Όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη  είναι αιχμάλωτοι, είτε εντός είτε εκτός της κυβέρνησης, είναι όλοι σε κατάσταση αιχμαλωσίας”, ανέφερε.

Ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ότι η Τουρκία έχει προειδοποιήσει την Ελλάδα. “Έχουμε ήδη προειδοποιήσει και θα πρέπει να σκεφτούν λογικά.Εμείς είπαμε ότι μπορεί να υπάρξει ατύχημα. Aλλά οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα. Επομένως, τους είπαμε να συμπεριφέρονται πιο υπεύθυνα, αλλά συνέχεια προκαλούν. Ο στρατός μας, οι στρατιώτες μας συμπεριφέρονται πολύ ψύχραιμα. Εάν απαντούσαμε στις προκλήσεις τους  θα είχε συμβεί ατύχημα προ πολλού”, ανέφερε.

ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE