Μήνυμα Λιλλήκα στον ενδιάμεσο: «Η υποψηφιότητα μου δεν είναι υπό την αίρεση της στήριξη κανενός» - Τι είπε για το φλερτ με ΑΚΕΛ - VIDEO

Μήνυμα Λιλλήκα στον ενδιάμεσο: «Η υποψηφιότητα μου δεν είναι υπό την αίρεση της στήριξη κανενός» - Τι είπε για το φλερτ με ΑΚΕΛ - VIDEO

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας τοποθετήθηκε δημόσια μετά την επικύρωση της υποψηφιότητας του για τις Προεδρικές από την Ανώτατη Σύγκλητο του κόμματος του.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Λιλλήκας ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του MegaOne και ερωτήθηκε τόσο για τις διαφωνίες και τα όχι κορυφαίων στελεχών της Συμμαχίας αναφορικά με την απόφαση του να κατέλθει ως υποψήφιος.

Επίσης κλήθηκε να απαντήσει αν ο ίδιος προτίθεται να αποσύρει την υποψηφιότητα του σε περίπτωση που αυτή δεν στηριχθεί από τα υπόλοιπα κόμματα του ενδιάμεσου.

Σε σχέση με το πρώτο σκέλος ο ίδιος προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα ηγετικά στελέχη της Συμμαχίας ψήφισαν όχι.

Αναφορικά με το δεύτερο ξεκαθάρισε ότι η υποψηφιότητα του δεν είναι υπό την αίρεση της στήριξης κανενός κόμματος αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει ακόμη και αν δεν υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του από κανένα κόμμα.

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το φλερτ με το ΑΚΕΛ σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα ότι δεν έγινε καμία συνάντηση με την ηγεσία του κόμματος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγκρίθηκε με πλειοψηφία η υποψηφιότητα Λιλλήκα για τις Προεδρικές – Τα κορυφαία στελέχη που είπαν «όχι»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.