Δεν άρεσε το ταγκό της Κύπριας Ηρώς Κλείτου! Την «σταύρωσε» η Βανδή! VIDEO

Δεν άρεσε το ταγκό της Κύπριας Ηρώς Κλείτου! Την «σταύρωσε» η Βανδή! VIDEO

Ο Ρέμος την πράξη της Δεσποινας την χαρακτήρισε σαν «χτύπημα κάτω από την μέση».

Εκτός Rising Star τέθηκε η Ηρώ Κλείτου, η οποία είναι και η παίκτρια που έλαβε το χαμηλότερο ποσοστό από την ψηφοφορία των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού. 

Η παίκτρια του Αντώνη Ρέμου εμφανίστηκε τελευταία στη σκηνή του show, επέλεξε να τραγουδήσει το “My love” και συγκέντρωσε 73%, μένοντας εκτός παιχνιδιού και στέλνοντας αυτόματα στο επόμενο live τον Νίκο Μακαντάση που κατάφερε να λάβει το ποσοστό του 74%.

Ουσιαστικά η διαφορά τους ήταν μόλις στο 1% και επί της ουσίας η Βανδή με την επιλογή της έστειλε την Ηρώ Κλείτου εκτός Rising Star. 

Δείτε στο video που ακολουθεί τι έγινε την Κυριακή, 12/3:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE