Τι λένε τα πρακτορεία στοιχημάτων για τον «τρελό Κύπριο»; Τον βγάζουν νικητή;

Τι λένε τα πρακτορεία στοιχημάτων για τον «τρελό Κύπριο»; Τον βγάζουν νικητή;

Θεωρείται μεν φαβορί, αλλά κάποιος άλλος βρίσκεται στην πρώτη θέση...

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ακόμα και τα στοιχηματικά πρακτορεία ασχολούνται τόσο πολύ με ένα τηλεοπτικό προϊόν! Συγκεκριμένα το stoiximan.gr προβλέπει για νικητή του Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο με απόδοση 3.00.

Στη δεύτερη έρχεται ο «τρελός Κύπριος» όπως τον αποκαλούν, Μάριος Ιωαννίδης με 5.50, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Στέλιος Χανταμπάκης με 9.00. Ακολουθούν ο Πάνος Αργιανίδης με 13.00 και ο Bo με 20.00. Το sportingbet.gr δίνει επίσης τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως νικητή με 3.50 και τον Μάριο Ιωαννίδη με 5.50 στη δεύτερη θέση, ωστόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται στην 4η θέση με 9.00, αφού ο Πάνος Αργιαννίδης καταλαμβάνει την 3η με 7.00.

Τις τελευταίες θέσεις των sites στοιχημάτων βρίσκονται η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Ελένη Δάρρα, ενώ επίσης χαμηλά βρίσκεται και η Λάουρα Νάργες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE