Αστυφύλακας «έσυρε» την Αστυνομία στο Δικαστήριο – Με «δυο χείλη καμένα» καλείται να πληρώσει €2,400

Αστυφύλακας «έσυρε» την Αστυνομία στο Δικαστήριο – Με «δυο χείλη καμένα» καλείται να πληρώσει €2,400

Απέρριψε την μια προσφυγή του το Δικαστήριο χωρίς να εξετάσει καν τους λόγους προσφυγής του.

Δυο προσφυγές κατά της Αστυνομίας έκανε αστυφύλακας, τις οποίες και απέρριψε το Διοικητικό Δικαστήριο. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η πρώτη προσφυγή αφορούσε την πρόσφατη μετάθεσή του σε άλλο αστυνομικό σταθμό, κάτι που απέρριψε το Δικαστήριο χωρίς καν να εξετάσει τους λόγους προσφυγής του.

Η εν λόγω προσφυγή απορρίφθηκε καθώς οι μεταθέσεις αποτελούν εσωτερικό διοικητικό μέτρο και δεν αποτελεί αντικείμενο που εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Δικαστηρίου. 

Η δεύτερη προσφυγή, αφορούσε το «Έντυπο Επιστροφής στην Εργασία μετά από Άδεια Ασθενείας», με τον αστυφύλακα να ζητά εξηγήσεις για το εν λόγω έντυπο, υποστηρίζοντας πως παραβίαζε τα προσωπικά του δεδομένα.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν για ακόμη μια φορά αρνητική, καθώς έκρινε απαράδεκτους τους λόγους της προσφυγής του αστυφύλακα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δικαστικά έξοδα ανέρχονται στα €1,200 για κάθε προσφυγή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE