ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία – 3χρονο παιδί «έπαιζε» με πετρέλαιο και ξέσπασε φωτιά – Σωτήρια επέμβαση πυροσβέστη εκτός υπηρεσίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία – 3χρονο παιδί «έπαιζε» με πετρέλαιο και ξέσπασε φωτιά – Σωτήρια επέμβαση πυροσβέστη εκτός υπηρεσίας

Παιδί που έπαιζε με στερεό πετρέλαιο παραλίγο να καεί ζωντανό.

 Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσίας στις 16.55 το απόγευμα της Δευτέρας 13/3 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  ισόγειο ιδιωτική κατοικία στην οδό Δημοκρίτου στα Λειβάδια στη Λάρνακα. 

Ανήλικο παιδί ηλικίας 3 χρόνων έπαιζε με στερεό πετρέλαιο το οποίο αφού το άναψε, του έπεσε στον καναπέ του δωματίου. Το παιδί δεν έπαθε οτιδήποτε. 

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν επίπλωση του δωματίου, ενώ από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε όλο το δωμάτιο. 

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από πυροσβέστη που ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο του περιστατικού . 

Ανταποκρίθηκε για το περιστατικό ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄ Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα αλλά περιορίστηκε στην επιθεώρηση μόνο καθότι η πυρκαγιά είχε ήδη περιοριστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top