Έξαλλος ο Τσουρούλλης με το retweet στο λογαριασμό του Φουρλά για τον Πρίαμο! «Η ανοησία και η βλακεία...» ΦΩΤΟ

Έξαλλος ο Τσουρούλλης με το retweet στο λογαριασμό του Φουρλά για τον Πρίαμο! «Η ανοησία και η βλακεία...» ΦΩΤΟ

O Διευθυντής του ΣΙΓΜΑ δεν είδε με κατανόηση τη δήλωση ότι όποιος γνωρίζει Κύπριους σταματάει να στεναχωριέται για την κατοχή του μισού νησιού, με αφορμή την συμπεριφορά του Πρίαμου στο Survivor.

Ένας χρήστης του twitter εξ Ελλάδος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ττον Κύπριο διαγωνιζόμενο του reality του ΣΚΑΪ, Μάριο Ιωαννίδη Πρίαμο.

Όπως έγραψε στο twitter: «Είναι γεγονός ότι όποιος γνωρίζει Κύπριους σταματάει να στεναχωριέται για την κατοχή του μισού νησιού». Ο δε Χρύσανθος Τσούρουλλης σχολίασε: «Η ανοησία και η βλακεία σε όλο τους το μεγαλείο! Ασύλληπτα μεγέθη και τα δυο...».

Διαβάστε επίσης: Το twitter του Φουρλά πήρε φωτιά με αφορμή το Survivor, τον Πρίαμου και την κατοχή της μισής Κύπρου! ΦΩΤΟ

Image may contain: text

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE