ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω εργασιών στο δίκτυο επηρεάζονται τα Κέντρα εξυπηρέτησης του Πολίτη την Παρασκευή – Τι ενημερώνουν το κοινό

Λόγω εργασιών στο δίκτυο επηρεάζονται τα Κέντρα εξυπηρέτησης του Πολίτη την Παρασκευή – Τι ενημερώνουν το κοινό

Επηρεάζεται λόγω εργασιών στις 17 Μαρτίου η λειτουργία των ΚΕΠ

Λόγω διακοπής της λειτουργίας του Κυβερνητικού Κόμβου Διαδικτύου για την εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών, στις 17 Μαρτίου θα επηρεαστεί η λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη ανά την Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών την Παρασκευή, 17 Μαρτίου  2017, όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Λευκωσίας 1 στην Έγκωμη, Λευκωσίας 2 στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, Πελενδρίου και Πόλης Χρυσοχούς θα εξυπηρετούν κοινό από τις 8:00πμ μέχρι τις 2:30μμ, λόγω διακοπής της λειτουργίας του Κυβερνητικού Κόμβου Διαδικτύου για την εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών.

Από τις 2:30 μμ μέχρι τις 5:00 μμ όλα τα ΚΕΠ θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά για παράδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων και αδειών οδήγησης, καθώς και για την παραλαβή αιτήσεων και εγγράφων για τα οποία δεν απαιτείται η χρήση μηχανογραφικού συστήματος, όπως αιτήσεις για Επίδομα Τέκνου και Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top