ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 10χρονος - Κτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 10χρονος - Κτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε σοβαρή κατάσταση είναι το 10χρονο παιδί που κτυπήθηκε λίγο μετά τις 15:00 (14/03) στην Κωστή Παλαμά στη Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέχρι τις 16:00 βρισκόταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε παιδί στην Κωστή Παλαμά κι εγκατέλειψε τη σκηνή
 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγοράκι διασταύρωνε τη στιγμή που κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ στη συνέχεια το κτύπησε κι άλλο αυτοκίνητο. 
 
Μαρτυρία από τη σκηνή που εξασφαλίσαμε αναφέρει ότι ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου έφυγε από το σημείο και επέστρεψε κάποια λεπτά αργότερα. Ο οδηγός φέρεται να είναι νεαρός που σχόλανε από τη δουλειά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE