«Μυστήρια» έκρηξη κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού - Τι έδειξαν οι έρευνες

«Μυστήρια» έκρηξη κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού - Τι έδειξαν οι έρευνες

Μια μυστήρια έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/3) στη Λεμεσό κοντά από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Περιπολικά διενεργούσαν έρευνες όλο το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε, με την έκρηξη να είχε θεωρηθεί ως άλυτο μυστήριο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που τύχαμε, γύρω στις 10:00 το πρωί φέρεται να εντοπίστηκε ενδεχομένως ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα πληροφορίες, σημειώνουν ότι φέρεται να πρόκειται για υποστατικό όπου στεγαζόταν ταξιδιωτικό γραφείο.

Το εν λόγω υποκατάστημα της εταιρίας σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση φέρεται να έχει κλείσει εδώ και καιρό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.