Ποιον κάρφωσε ο Πρίαμος: «Πολλές φορές εκνευρίζεται και πετάει τις μπάλες... » VIDEO
16.03.2017 - 10:32
Η συμπεριφορά του δεν αρέσει καθόλου στον Κύπριο και χωρίς περιστροφές δήλωσε ότι θέλει να την αλλάξει...
Ο Μάριος Πρίαμος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα είπαν έξω από τα δόντια για ορισμένους συμπαίκτες τους στο Survivor. Ο πρώτος μίλησε για το γεγονός ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παρατάει ορισμένα παιχνίδια κάποιες φορές, ενώ ο δεύτερος αναφέρθηκε στις γυναίκες που όπως τόνισε δεν κάνουν δουλειές.
«Ο Κώστας πολλές φορές εκνευρίζεται και πετάει τις μπάλες ή το ένα ή το άλλο, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν είναι σωστή συμπεριφορά, ούτε προς το παιχνίδι ούτε προς εμάς, τους συμπαίκτες του, ούτε προς τους αντιπάλους. Και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Αρκετές φορές έχει παρατήσει κάποια παιχνίδια από τα νεύρα του και αυτό στοιχίζει σε όλη την ομάδα. Δεν μου άρεσε καθόλου και θέλω να αλλάξει», είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.
Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο ίδιος, αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος:
«Ο Κώστας πολλές φορές εκνευρίζεται και πετάει τις μπάλες ή το ένα ή το άλλο, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν είναι σωστή συμπεριφορά, ούτε προς το παιχνίδι ούτε προς εμάς, τους συμπαίκτες του, ούτε προς τους αντιπάλους. Και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Αρκετές φορές έχει παρατήσει κάποια παιχνίδια από τα νεύρα του και αυτό στοιχίζει σε όλη την ομάδα. Δεν μου άρεσε καθόλου και θέλω να αλλάξει».
«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.