Η ακραία αντίδραση της Βίσση στο «κράξιμο» των θαυμαστών της!

Η ακραία αντίδραση της Βίσση στο «κράξιμο» των θαυμαστών της!

Θυμάστε τον σάλο που δημιουργήθηκε με την καμπάνια των κρέμων του «Ε». Δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε...

Έκπληκτοι έμειναν οι θαυμαστές της Άννας Βίσση όταν είδαν να διαφημίζει προϊόν με το οποίο έχει συνεργασία το κανάλι Έψιλον. 

Το διαδίκτυο γέμισε με tweets γεμάτα απογοήτευση όχι μόνο για την κίνηση της τραγουδίστριας, αλλά και για την κακή ποιότητα της διαφήμισης διάρκειας 43 δευτερολέπτων.

Έτσι, η Άννα Βίσση ζήτησε ν’ αποσυρθεί το συγκεκριμένο βίντεο και έτσι μετά από συνάντηση που έκανε με τους συνεργάτες της αποφάσισαν να γυρίσουν άλλη διαφήμιση καλύτερης ποιότητας που αρμόζει και στο προφίλ της. 

Διαβάστε επίσης: Αστρονομικό! Πόσα πήρε η Βίσση «στο χέρι» για το Star Academy; Ετσί εξηγούνται οι κρεμούλες του «Ε»!

 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και άλλες 26 χώρες υπογράφουν κοινή δήλωση για να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα - «Καταδικάζουμε τη δολοφονία αμάχων»

Κύπρος, Ελλάδα και άλλες 26 χώρες υπογράφουν κοινή δήλωση για να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα - «Καταδικάζουμε τη δολοφονία αμάχων»

Σε κοινή δήλωση με την οποία ζητήθηκε ο τερματισμός του πολέμου στη Γάζα συμμετέχει η Ελλάδα, μαζί με 28 διεθνείς εταίρους.