ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Καλά τα νέα για όσους «λατρεύουν» την βροχή!

ΚΑΙΡΟΣ: Καλά τα νέα για όσους «λατρεύουν» την βροχή!

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17/3 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  γενικά μέτριοι 4  Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια,  μέχρι ισχυροί, 4  με 5  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Απόψε,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3  Μποφόρ,  και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 9  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 8  στα υπόλοιπα παράλια και στον 1  βαθμό στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Το Σάββατο 18/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  Μποφόρ και παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4  με 5  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα βόρεια και ανατολικά μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 18  στα υπόλοιπα παράλια και στους 6  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή 19/3,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.
 
Την ∆ευτέρα 20/3 αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση.
 
 Την Τρίτη 21/3 ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά περαιτέρω μικρή άνοδο στο εσωτερικό από την ∆ευτέρα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

«Στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι να υπάρχει συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας, από το λιμάνι της Λάρνακας στη Λωρίδα της Γάζας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top