Τραγωδία! Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του στην Ελλάδα και μετά αυτοκτόνησε

Τραγωδία!  Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του στην Ελλάδα και μετά αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 59χρονος πατέρας στην Ελλάδα πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η 10χρονη κόρη του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση.

Από enikos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE