ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε μηχανήματα από επιχειρηματία και τα πώλησε σε Άραβα – Στο Ντουμπάι κατέληξαν τα κλοπιμαία

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε μηχανήματα από επιχειρηματία και τα πώλησε σε Άραβα – Στο Ντουμπάι κατέληξαν τα κλοπιμαία

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 41χρονου σε σχέση με κλοπή μηχανημάτων παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο 41χρονος, που φέρεται να  απέσπασε μηχανές παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων, συνελήφθη την Πέμπτη 16/3 από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου στην Πάφο. Εναντίον του  41χρονου που διαμένει στη Λευκωσία προέκυψε μαρτυρία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αδίκημα σημειώθηκε πριν δύο χρόνια χωρίς ωστόσο ο ιδιοκτήτης των μηχανημάτων παρασκευής χαλουμιού και γιαουρτιού στην Αμαργέτη να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία. 

Όταν ο ιδιοκτήτης πληροφορήθηκε ότι τα μηχανήματά του μεταφέρθηκαν στο Ντουμπάι για τη δημιουργία εργοστασίου κατασκευής τυροκομικών προϊόντων από Άραβα προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η Αστυνομία Πάφου συνέλεξε διάφορα στοιχεία και ακολούθως προχώρησε στη σύλληψη του 41χρονου, ο οποίος από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να πώλησε τα μηχανήματα σε πρόσωπο αραβικής καταγωγής στο Ντουμπάι.

Η αξία των μηχανημάτων υπολογίζεται στις 31.000 ευρώ

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE