Αινιγματικός για την προεδρία της Ομόνοιας ο… «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας Τορναρίτης!

Αινιγματικός για την προεδρία της Ομόνοιας ο… «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας Τορναρίτης!

Μικρός δήλωνε «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super ΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε ότι μετά τη ξενιτιά στη Ρουμανία και την επιστροφή του στην Κύπρο, έφτασε μία ανάσα από το να αναλάβει την Προεδρία του ΑΠΟΕΛ, όμως κατέληξε τελικά στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Τα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, όπου έζησα αξέχαστες στιγμές. Ζηλεύω τον Πρόδρομο, είναι καθηγητής και θα ήθελα να ήμουν στην θέση του».

Δείτε ΕΔΩ τι είπε για την Ομόνοια 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.