ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

Σε κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03 στα Πολεμίδια.

Συγκεκριμένα, στις 04:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03, λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε εμπορικό όχημα μάρκας Opel Astra  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι παρά την εκκλησία Απ. Βαρνάβα στα Πολεμίδια Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:50.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από πυρκαγιά σε σωρό από καιόμενα ξύλα και σπρώχτηκε από ομάδα ανηλίκων στην πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη ανήλικων. Τη  υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE