ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ανήλικοι έκαψαν όχημα που βρισκόταν έξω από εκκλησία – Στην Αστυνομία η υπόθεση

Σε κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03 στα Πολεμίδια.

Συγκεκριμένα, στις 04:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/03, λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε εμπορικό όχημα μάρκας Opel Astra  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι παρά την εκκλησία Απ. Βαρνάβα στα Πολεμίδια Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:50.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από πυρκαγιά σε σωρό από καιόμενα ξύλα και σπρώχτηκε από ομάδα ανηλίκων στην πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη ανήλικων. Τη  υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE