Ο Κυπραίος το «βιολί» του - Γέλιο προκαλεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο «Ο άλλος έφερε και το σπίτι του» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κυπραίος το «βιολί» του - Γέλιο προκαλεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο «Ο άλλος έφερε και το σπίτι του» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νομίζω οι Κύπριοι πολίτες δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι σημαίνει οδική ασφάλεια.

Χρήστης του Facebook για ακόμη μία φορά απεικόνισε με το κινητό του αυτοκίνητο το οποίο μεταφέρει το «σπίτι» του.

Ο οδηγός με το φουσκωμένος του πάπλωμα κάνει τον γύρο της Κύπρο ανενόχλητος και χαρίζει γέλιο σε όποιον τον προσπερνάει.

Χαρακτηριστικά γράφει ο χρήστης του Facebook: « Ο άλλος έφερε και το σπίτι του».

Μπορεί, να προκαλεί γέλιο σε όσους τον είδαν αλλά, αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι και επικίνδυνο, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει και ακούσει δεν αργεί το κακό να γίνει, έστω και με ένα πάπλωμα!

Δείτε την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE