Όταν καθηγητής κλώτσησε το σπασμένο πόδι της Ευριπίδου «Περίεργος ο καθηγητής...» - VIDEO

Όταν καθηγητής κλώτσησε το σπασμένο πόδι της Ευριπίδου «Περίεργος ο καθηγητής...» - VIDEO

Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε μαθητής γυμνασίου από τον καθηγητή του, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ένα περιστατικό που βίωσε όταν εκείνη βρισκόταν στα θρανία του σχολείου.

Όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή της την Παρασκευή (17/3) όταν ήταν μαθήτρια έσπασε το πόδι της και κατά συνέπεια όταν καθόταν έπρεπε να βάζει το πόδι της ψηλά πάνω σε μια καρέκλα.

Στην εξομολόγηση της ανέφερε ότι, ένας καθηγητής της νευρίασε που και κινήθηκε εναντίον της κλωτσώντας την καρέκλα με αποτέλεσμα να το κτυπήσει ξανά και να έχει αφόρητους πόνους.

Το συγκεκριμένο θέμα επιλήφθηκαν οι γονείς της και ο καθηγητής αναγκάστηκε να της ζητήσει συγγνώμη και όπως ήταν φυσικό να αλλάξει και τάξη για να μην έρχεται σε επαφή με τον συγκεκριμένο καθηγητή που είχε ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο της.

Τέλος αναφέρθηκε ότι, τέτοια περιστατικά είναι καλό να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για να γίνονται κατακριτέα και να μην επαναλαμβάνονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE