«Η νέα Βίκυ Μοσχολιού»! Έτσι χαρακτήριζαν την Παμπίνα Κοντέα – Γνωστή σε Ελλάδα και Κύπρο - VIDEO

«Η νέα Βίκυ Μοσχολιού»! Έτσι χαρακτήριζαν την Παμπίνα Κοντέα – Γνωστή σε Ελλάδα και Κύπρο - VIDEO

Το 2015 είχε κυκλοφορήσει και τον δικό της προσωπικό δίσκο, με τραγούδια υπογραμμένα από τον συνθέτη – στιχουργό, Σταύρο Σιδερά.

Η Παμίνα Κοντέα, έκανε την εμφάνισή της, στην πρεμιέρα του «Star Academy», όπου καθήλωσε τους πάντες με την ερμηνεία της. Η Κύπρια όμως αποφάσισε μετά το τέλος του live, να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει στο σόου.

H Παμπίνα Κοντέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρνακα της Κύπρου. Η ενασχόληση της με την μουσική οφείλεται στον πατέρα της που την μύησε στην μουσική και πιο συγκεκριμένα στο τραγούδι ως τραγουδιστής κι ο ίδιος. Πήρε μαθήματα κλασσικής κιθάρας, σολφέζ, θεωρία μουσικής, καθώς επίσης και μαθήματα βυζαντινής μουσικής.    

Διαβάστε επίσης: Η Κύπρια Παμπίνα που καθήλωσε τους πάντες στο «Star Academy»! Βούρκωσε η Άννα Βίσση – VIDEO

Έχει συνεργαστεί με πολυ αξιολογους τραγουδιστές και συνθέτες όπως: οι Γιωργος Χατζηνάσιος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Γιωργος Κριμιζακης Μαίρη Λίντα, Κωστας Μακεδόνας, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Σταυρος Σιδερας και άλλους. 

Η «σκαλιώτησσα» τραγουδίστρια, εμφανίστηκε σε διάφορες εκπομπές στην Ελλάδα, όπου μάγεψε με την φωνή της, ενώ ήταν δασκάλα στο “Dansing for you 2” στο Mega, όπου διαγωνιζόταν με τον ηθοποιό Χ. Χριστοφόρου.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρηση βόμβα από το Star Academy – Έφυγε μετά το live η Κύπρια παίκτρια! -VIDEO

H Ναταλία Γερμανού αδειάζει την Κύπρια Παμπίνα Κοντέα που έφυγε από το Star Academy! -VIDEO

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις εμφανίσεις τις Παμπίνας σε Κύπρο και Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE