ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Αρρωστημένος» 25χρονος ζητούσε από 9χρονο αγοράκι γυμνές φωτογραφίες μέσω Facebook

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Αρρωστημένος» 25χρονος  ζητούσε από 9χρονο αγοράκι γυμνές φωτογραφίες μέσω Facebook

Νέα υπόθεση παράνομης κατοχής παιδικής πορνογραφίας και άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 25χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 25χρονος φέρεται να ζήτησε και να αντάλλαξε διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές φωτογραφίες με ανήλικο ηλικίας μόλις 9 ετών!.

Το πρωί της Κυριακής 19/3, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν έρευνα στην οικία του 25χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο 25χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.