ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Διέλυσαν την οικία για να κλέψουν χρηματοκιβώτιο πέραν των 200 κιλών – Πώς έδρασαν οι θρασύτατοι διαρρήκτες

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Διέλυσαν την οικία για να κλέψουν χρηματοκιβώτιο πέραν των 200 κιλών – Πώς έδρασαν οι θρασύτατοι διαρρήκτες

Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν στην κατοικία οικογένειας από την Ρωσία για να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο οι θρασύτατοι διαρρήκτες της Γερμασόγειας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι δράστες έκαναν γερή μπάζα αφού κατάφεραν να αποσπάσουν από οικία Ρωσίδας, 250 χιλιάδες ευρώ που βρίσκονταν σε χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη με γερή μπάζα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ – Απέσπασαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο

Σύμφωνα με πληροφορίες,  κατά την μεταφορά του χρηματοκιβωτίου διαστάσεων 90X100, οι θρασύτατοι διαρρηκτές  προκάλεσαν ζημίες στην οικία.

Συγκεκριμένα, κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο βρισκόταν στην γκαρνταρόμπα του υπνοδωματίου και το έσυραν μέχρι την είσοδο του σπιτιού.

Μάλιστα, από την μετακίνηση του χρηματοκιβωτίου έσπασαν τα σκαλιά της οικίας αφού δεν μπορέσαν να το σηκώσουν και το έσερναν.

Όπως μας αναφέρθηκε το βάρος ενός τέτοιου χρηματοκιβωτίου πιθανόν να αγγίζει τα 200 με 300 κιλά.

Η καταγγέλλουσα θεωρεί ότι οι διαρρήκτες πέτυχαν είσοδο στην οικία της μεταξύ των ωρών 17:00 – 10:30 μ.μ.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται ακόμη στην  σκηνή (10:00) και συλλέγουν διάφορα τεκμήρια έτσι ώστε να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Μάλιστα, μελετάται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη διάρρηξη να συνδέεται με άλλες πανομοιότυπου τρόπου που έγιναν στο παρελθόν.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.