Αντί-NAVTEX απο το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τις τουρκικές προκλήσεις ανοικτά της Πάφου

Αντί-NAVTEX απο το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τις τουρκικές προκλήσεις ανοικτά της Πάφου

Διάβημα-απάντηση από την Κυπριακή Δημοκρατία στην Τουρκική ΝAVTEX.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συγκεκριμένα όπως μας αναφέρθηκε από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης,  εντός του FIR Λευκωσίας και της περιοχής έρευνας και διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπεύθυνη αρχή για έκδοση NAVTEΧ είναι το Κύπρος Radio του ΚΣΕΔ.

Έτσι, σύμφωνα με τον Κέντρο Συντονισμού, προχώρησε στην έκδοση ΝΑVΤΕΧ, με την οποία ενημερώνει όλους του ναυτιλλόμενους για την παράνομη NAVTEX της Τουρκίας.

Μάλιστα, οι τουρκικές προκλήσεις έχουν καταγγελθεί σε όλους τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς.

Να σημειώσουμε πως οι τουρκικές προκλήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς νέες ασκήσεις με πραγματικά πυρά είναι προγραμματισμένες και για την Τρίτη 21/03.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χριστοδουλίδης: «Οι τουρκικές προκλήσεις ανοικτά της Πάφου αντιμετωπίζονται με σύνεση»

Πληροφορίες ΕΥΠ για θερμό επεισόδιο από τους Τούρκους μέχρι το καλοκαίρι -Διόλου τυχαία η αναφορά Αναστασιάδη

Εξέδωσαν NAVTEX για άσκηση εντός των χωρικών υδάτων της Κύπρου οι Τούρκοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.