Μητέρα βρήκε το γιο της κρεμασμένο στη σκάλα του σπιτιού στην Κρήτη

Μητέρα βρήκε το γιο της κρεμασμένο στη σκάλα του σπιτιού στην Κρήτη

Η σορός του άτυχου άνδρα βρισκόταν σε ακαμψία.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μεσαράς μετά την αυτοκτονία ενός 31χρονου άνδρα στα Καπαριανά του δήμου Φαιστού.

Ο άνδρας βρέθηκε το πρωί κρεμασμένος στη σκάλα του σπιτιού του από την ίδια του την μητέρα. 

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ και ιατροδικαστής. 

Η σορός του άτυχου άνδρα βρισκόταν σε ακαμψία γεγονός που μαρτυρά πως ο 31χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε καταγωγή από το Ζαρό, ενώ ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς του είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με όπλο.

Από NEWSBEAST

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE