Παίκτης της Ομόνοιας στην Ρώμη με την αγαπημένη του! ΦΩΤΟ

Παίκτης της Ομόνοιας στην Ρώμη με την αγαπημένη του! ΦΩΤΟ

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην παρακολουθήσουν έναν αγώνα στο Stadio Olimpico Di Roma.

Η Ελένη Χατζίδου και ο αμυντικός παίκτης της Ομόνοιας Άρης Σοϊλέδης βρέθηκαν στην Ρώμη και συγκεκριμένα στο  Stadio Olimpico Di Roma, όπου παρακολούθησαν έναν αγώνα της Ρώμα. 

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση η παρουσία της τραγουδίστριας στο γήπεδο, αλλά και το πλατύ της χαμόγελο, το οποίο αποδεικνύει πως ο άσος της Ομόνοιας μύησε για τα καλά την ταλαντούχα Ελληνίδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE