LIFESTYLE

Στο δικαστήριο η Αλοιμόνου! Συγκλονίζει η κατάθεσή της για τον Βαρδινογιάννη «Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική!»

Στο δικαστήριο η Αλοιμόνου! Συγκλονίζει η κατάθεσή της για τον Βαρδινογιάννη «Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική!»

Η καταγγελία - φωτιά της σύζυγου είδε το φως της δημοσιότητας και άφησε άφωνη την κοσμική Αθήνα.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του διαζυγίου για την Τζίνα Αλοιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη την Δευτέρα, 20/3 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους μετακόμισαν για την Αμερική πριν 2 χρόνια… Μια μετακόμιση που τελείωσε το καλοκαίρι όπου επέστρεψαν και μόνιμα στην Αθήνα και οι φήμες οργίασαν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους… Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση μάλιστα, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, μόλις είχαν επιστρέψει από Αμερική, όπου ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στο σκάφος τους, να κάνουν διακοπές στο Πόρτο Χέλι… 

Η κατάθεση του πρώην μοντέλου συγκλονιστική: «Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική! Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερικπή. Συγκεκριμένα στο «Κονέκτικατ». Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγο μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να είμαι κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου! Εκείνος δεν το δέχεται και γι’αυτό τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ.. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. 

Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε εκεί, δούλευε στις 5 το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση, και το γνωρίζει, να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου!«, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην αίθουσα του δικαστηρίου…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top