LIKE ONLINE

Επαναστάτες από κούνια! Το βίντεο με τα δίδυμα που έχει γίνει viral

Επαναστάτες από κούνια! Το βίντεο με τα δίδυμα που έχει γίνει viral

Κι εκεί που σουρουπώνει και ο ήλιος αρχίζει και κρύβεται οι γονείς αρχίζουν τις προετοιμασίες για να βάλουν για ύπνο τα μικρά τους και να καταφέρουν να πάρουν εκείνες τις μικρές ανάσες που είναι απαραίτητες στο τέλος της μέρας.

Έτσι σκέφτηκαν και οι γονείς του Άντριου και του Ράιαν, των δύο δίδυμων που τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει η ατραξιόν του διαδικτύου.

Κι αυτό γιατί μπορεί οι γονείς τους να τους έβαλαν για ύπνο, αλλά εκείνοι είχαν άλλη άποψη.

Τα δύο αδελφάκια δεν μπορούσαν να κοιμηθούν κι έτσι έφεραν τα άνω κάτω στο δωμάτιο. Σκαρφάλωσαν και βγήκαν από τις κούνιες, πέταξαν μαξιλάρια, τα είπανε χαλαρά στον καναπέ, χοροπήδησαν, τα έκαναν όλα εκτός από το να ξαπλώσουν για να κοιμηθούν.

Μάταια η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν και ξανάμπαιναν για τα έβαζαν στις κούνιες τους. Εκείνα δραπέτευαν και πάλι και συνέχιζαν το πανηγύρι.

Τα καμώματα των 2χρονων δίδυμων κατέγραψε κάμερα που είχαν βάλει οι γονείς  και ήδη έχει κάνει πάνω από 11 εκατ. views, ενώ έχει κοινοποιηθεί 53.000 φορές. 

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top