Τέλος στην πολύκροτη Υπόθεση Βατοπεδίου – «Με τη βοήθεια του Θεού όλα έληξαν καλά», δήλωσε ο γέροντας Εφραιμ

Τέλος στην πολύκροτη Υπόθεση Βατοπεδίου – «Με τη βοήθεια του Θεού όλα έληξαν καλά», δήλωσε ο γέροντας Εφραιμ

Αθώος ο γέροντας Εφραιμ και όλοι οι κατηγορούμενοι για την Υπόθεση Βατοπεδίου

Αθώους έκρινε σήμερα το δικαστήριο στην Αθήνα και τους 14 κατηγορούμενους για την γνωστή ως Υπόθεση Βατοπεδίου, ανάμεσά τους και τον Ηγούμενο της Μονής, γέροντα Εφραίμ.

Η εισαγγελέας πρότεινε επίσης να αρθούν οι κατασχέσεις των περιουσιακών στοιχείων και να αποδοθούν στη Μονή. Ακόμα, αίρονται και όλοι οι άλλοι περιορισμοί, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, που ίσχυε έως σήμερα για του κατηγορουμένους

"Με τη βοήθεια του Θεού όλα έληξαν καλά" δήλωσε ο γέροντας Εφραιμ στο ΚΥΠΕ, προσθέτοντας ότι από την μακρά, σχεδόν 8 χρόνων, περιπέτειά του, κρατά "κάθε στιγμή, ειδικά τις πιο δύσκολες".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE