Παρουσιάστρια πρώτης γραμμής ξεφτίλισε δημοσίως την Ευρυδίκη!

Παρουσιάστρια πρώτης γραμμής ξεφτίλισε δημοσίως την Ευρυδίκη!

Η λατρεμένη δημοσιογράφος έγραψε στα social media «Α ρε κατακαημένη Ευριδίκη...». Και θέλοντας να δικαιολογήσει την ψήφο της συνάδελφού της στον Αγγελόπουλο συνέχισε: «Σε πήρε στο λαιμό της η κλίκα»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κέρδισε ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας, 20/3 και πρότεινε προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετή για να υπογράψει την… «καταδίκη» της, μιας και στο twitter επικράτησε ο κακός χαμός και το κράξιμο που έφαγε η αθλητικογράφος του Σκάι δεν είχε προηγούμενο.

H «κλίκα» της ομάδας των Επωνυμων! Δείτε πώς τους ξεμπρόστιασε ο Τανιμανίδης! VIDEO

Μεταξύ των θαυμαστριών και θαυμαστών του Αγγελόπουλου που έριχναν τα tweets τους ακατάπαυστα, βρέθηκε και το tweets της Ναταλίας Γερμανού που θέλησε να πάρει «μέρος» σε όλο αυτό.

Η παρουσιάστρια έγραψε «Α ρε κατακαημένη Ευριδίκη, Αποχαιρέτα τα πάντα, όλα, σε πήρε στο λαιμό της η κλίκα #SurvivorGr», θέλοντας να υποδείξει τα κακώς κειμένα στην ομάδα των «Επωνύμων».

Διαβάστε επίσης: «Τάχα» ο Αγγελόπουλος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη! Όλα τα λεφτά η αντίδραση του Ντάνου! VIDEO

Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Τουλάχιστον τραγικό το αποτέλεσμα!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Απειλές Τραμπ στην Τεχεράνη, το Ισραήλ κλείνει τις πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο

LIVE: Απειλές Τραμπ στην Τεχεράνη, το Ισραήλ κλείνει τις πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE