ΠΑΦΟΣ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τον νεκρό 83χρονο– Τον βρήκε έξω από το σπίτι του ο αδελφός του

ΠΑΦΟΣ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τον νεκρό 83χρονο– Τον βρήκε έξω από το σπίτι του ο αδελφός του

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για το πτώμα του άτυχου 83χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του 83χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης 21/3 στην Πάφο.

Τον 83χρονο άνδρα, κάτοικο Λευκωσίας, αναζητούσε η οικογένειά του και ανησυχούσε για την τύχη του, καθώς δεν ανταποκρινόταν στα συνεχόμενα τηλεφωνήματά τους.

Έτσι ο αδελφός του μετέβηκε στο σπίτι που είχε ο άτυχος 83χρονος, στην Πάφο, για να τον αναζητήσει όπου και βρήκε το άψυχο σώμα του.

Στη σκηνή μεταβαίνει ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους όπου θα διενεργήσει αυτοψία στη σορό του 83χρονου άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: 83χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα από το αυτοκίνητό του – Βρισκόταν στην Πάφο για διακοπές

ΠΑΦΟΣ: Εντοπισμός νεκρού άντρα – Αποκλείστηκε η σκηνή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE