Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Shaya, η οποία εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα σε έξοδο της και συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στις Νότες.
Μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε: «Έχω πάρει 4,5 – 5 κιλά. Είμαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης. Μια χαρά, δεν με ταλαιπωρεί καθόλου. Τώρα αρχίζει να πονάει η μέση. Περιμένουμε αγόρι. Θέλουμε ένα όνομα που να είναι ωραίο και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Κάθε φορά στον υπέρηχο μου φεύγει ένα δάκρυ. Πήρα ένα μηχάνημα για να ακούω την καρδιά του μωρού στο σπίτι και να ηρεμώ. Έχει αρχίσει τώρα μια εβδομάδα και κλωτσάει» λέει η Shaya και εξομολογείται πως τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα από την αρχή: «Πέρασα και μια περίοδο που ήταν 50-50 η εγκυμοσύνη με ένα πρόβλημα που είχα».
Η τραγουδίστρια δηλώνει ακόμα πως μέχρι να έρθει η ώρα των μυστηρίων, θα προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις