ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απρίλιο η δίκη του «bodybuilder» - Κατηγορείται ότι την ζήλευε κι ότι έκαψε μέχρι και την μπυραρία που δούλευε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απρίλιο η δίκη του «bodybuilder» - Κατηγορείται ότι την ζήλευε κι ότι έκαψε μέχρι και την μπυραρία που δούλευε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον ερχόμενο Απρίλιο έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον 39χρονο «μπόντιμπιλντερ», ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και εμπρησμό μπυραρίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο μετανάστης Ali Reza Poor Akbar κατηγορέιται για απειλή, κοινή επίθεση και ψυχολογική βία, αλλά και για εμπρησμό σε γνωστή μπυραρία της Αγίας Νάπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓ. ΝΑΠΑ: Καταγγέλλει τον «μποντιμπιλντερά» πρώην της για ενδοοικογενειακή βία κι ότι έκαψε γνωστή μπυραρία – Παράπονα για κυπριακή Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλα τα αδικήματα, βάσει των καταγγελιών από την πρώην σύντροφό του έγιναν στο γνωστό θερινό θέρετρο της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Ο 39χρονος επρόκειτο να παρουσιαστεί τη Δευτέρα (20/03) ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή. Όπως ενημερωθήκαμε, η υπόθεση του Ali Akbar ορίστηκε για τις 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρώην σύντροφός του σε εφημερίδες της Αγγλίας (Daily Record και Mirror), ο Άλεξ, όπως είναι γνωστός ο 39χρονος, έβαλε στο «στοπ λιστ» την 5χρονη κόρη τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν εγκλωβισμένες στο νησί μας. Η Κλίφορντ έχει ακόμη μια κόρη από προηγούμενή της σχέση.

Το παράδοξο για την Βρετανίδα -βάσει πάντα των όσων δήλωσε- είναι ότι ο Ακμπάρ (ιρανικής καταγωγής) κατάφερε να βάλει στο «στοπ λιστ» την 5χρονη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι παράνομος μετανάστης και έχει απελαθεί δυο φορές από την Κύπρο.

Πέραν από άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, ο Ακμπάρ κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του και για εμπρησμό μπυραρίας στην Αγία Νάπα όπου η ίδια εργαζόταν. Είπε πως αποφάσισε να χωρίσουν καθώς την ζήλευε και ήταν κτητικός θέλοντας να ελέγχει διαρκώς τις κινήσεις της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top