Κι άλλο παράνομο φροντιστήριο στη Λεμεσό

Κι άλλο παράνομο φροντιστήριο στη Λεμεσό

Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού) στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της παράνομης λειτουργίας ιδιωτικών φροντιστηρίων, διεξήγαγαν την Τρίτη 21/3 στη Λεμεσό, βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε υποστατικό.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το υποστατικό λειτουργούσε ως παράνομο φροντιστήριο, χωρίς τη σχετικά άδεια λειτουργίας.

Από το υποστατικό, στο οποίο εντοπίστηκαν να εργάζονται δύο άτομα, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ η ιδιοκτήτριά του, οδηγήθηκε για ανάκριση σε Αστυνομικό Σταθμό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE