ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Κατέθεσε ο υπεύθυνος συντήρησης των φώτων τροχαίας – Ξεκαθάρισε αν λειτουργούσαν κανονικά τα φανάρια - Διαφώνησε αρχικά ο Κρις

ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Κατέθεσε ο υπεύθυνος συντήρησης των φώτων τροχαίας – Ξεκαθάρισε αν λειτουργούσαν κανονικά τα φανάρια - Διαφώνησε αρχικά ο Κρις

Με την κατάθεση του υπευθύνου συντήρησης των φώτων τροχαίας Λεμεσού, συνεχίστηκε η διαδικασία της δίκης, της Έφης Ηροδότου, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Τετάρτη (22/3).

Αρχικά, η πλευρά της Έφης Ηροδότου, μέσω του δικηγόρου της Κρις Τριανταφυλλίδη, διαφώνησε με την κλήση του συγκεκριμένου μάρτυρα καθώς όπως υποστήριξε δεν είχε ειδοποιηθεί για κάτι τέτοιο.

Το δικαστήριο απέρριψε το εν λόγω αίτημα και ο μάρτυρας ακούστηκε κανονικά στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Θεοδώρου, δήλωσε ότι εργάζεται από τον Φεβρουάριου του 2001 ως υπεύθυνος λειτουργίας και συντήρησης των φώτων τροχαίας στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, το επίμαχο βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2007 (ημερομηνία όπου συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Αιμίλιο Ιωάννου) τα φώτα τροχαίας λειτουργούσαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα ο κ. Θεοδώρου παρουσίασε τεκμήρια ενώπιον του δικαστηρίου όπου αποδεικνύουν τα τα λεγόμενα της μαρτυρίας του.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 16/3 είχε καταθέσει στο Δικαστήριο η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου, Στέλλα Παναγιώτου, η οποία  δήλωσε:

«Ο καιρός ήταν αίθριος, ήταν σκοτάδι, αλλά ο φωτισμός ήταν ικανοποιητικός. Ένα αγόρι με μοτοποδήλατο πέρασε τη διασταυρούμενη οδό με πράσινο και με χαμηλή ταχύτητα... Ακριβώς απέναντι μου είδα τα φώτα άλλου οχήματος, το οποίο δεν είχε ελαττώσει ταχύτητα... Είπα Παναγία μου θα τον κτυπήσει...Μπήκε στη διασταύρωση με καθαρά κόκκινο και συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο. Η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή. Ο νεαρός έπεσε στην άσφαλτο σαν μια κούκλα άψυχη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top