Παραλήρημα Ερντογάν: «Θα αντιμετωπίζουμε τους Ευρωπαίους με μάσκα σαν κακοποιούς»

Παραλήρημα Ερντογάν: «Θα αντιμετωπίζουμε τους Ευρωπαίους με μάσκα σαν κακοποιούς»

Σαν κακοποιούς θα αντιμετωπίζουν πλέον τους Ευρωπαίους που εμφανίζονται απέναντί τους με μάσκα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

“Απευθύνομαι στους Ευρωπαίους που μας κουνάνε το δάχτυλο. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που παραγκωνίζεται. Αν βγουν μπροστά μας με μάσκες πλέον αποφασίσαμε να τους συμπεριφερθούμε ως κακοποιούς. Βγες σαν παλικάρι και πες έχω θέμα με την Τουρκία, θέλω να διαμελιστεί, και να δουν όλοι ποιος είναι τί.

Για τον Γερμανό δημοσιογράφο ο οποίος είναι στη φυλακή και το Βερολίνο ζητά να σταλεί στο Βερολίνο ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι και ο ίδιος ζήτησε να επιστραφούν στην Τουρκία 4500 μέλη του ΡΚΚ αλλά η Γερμανία του απαντά ότι η υπόθεσή είναι στο δικαστήριο. “Τότε αφήστε να κοιτάξει και εμάς το δικαστήριο. Κι εμάς για την υπόθεσή του αποφασίζει το δικαστήριο. Επειδή και σε μας το δικαστήριο είναι ανεξάρτητο, δεν μπορούμε να ανακατευόμαστε”, είπε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE