ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του 28χρονου που καταζητείται – Μπαίνουν στη νεκρή ζώνη οι δεσμοφύλακες! – Και ελικόπτερο των Η.Ε.!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του 28χρονου που καταζητείται – Μπαίνουν στη νεκρή ζώνη οι δεσμοφύλακες! – Και ελικόπτερο των Η.Ε.!

Για διαρρήξεις και κλοπές εξέτιε ποινή στις Κεντρικές Φυλακές ο Ελληνοπόντιος που απέδρασε και καταζητείται.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μας πρόκειται για τον 28χρονο Ιράκλι Γκιρούλι που κατάγεται από την Γεωργία.

Όπως πληροφορηθήκαμε, λίγο μετά τις 20:00 (22/03) οι δεσμοφύλακες εισέρχονταν στη νεκρή ζώνη για να τον αναζητήσουν, συνεπικουρούμενοι από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών.

Η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών ενημέρωσε έγκαιρα τα Η.Ε. για τις έρευνες που γίνονται για εντοπισμό του δραπέτη. Μάλιστα, ελικόπτερο του Οργανισμού βοηθά στις έρευνες.

Αναμένεται να βοηθήσει και η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεντρικές Φυλακές: Γνωστή η ταυτότητα των δραστών – Ο ένας συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς – Τουλάχιστον 40 δεσμοφύλακες ψάχνουν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE