Ο ΣΥΚΑΛΑ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο ΣΥΚΑΛΑ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Σύνδεσμος Καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ) θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές, ο ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση ότι θα πάρει σαφή θέση περίπου μέσα στο Φθινόπωρο, νοουμένου βεβαίως ότι μέχρι τότε θα υπάρχουν εξαγγελθείσες υποψηφιότητες και “θα είναι διατυπωμένες οι θέσεις των υποψηφίων στα προεκλογικά τους προγράμματα (και όχι μόνο) σε ότι αφορά το θέμα αποκατάστασης μας”.

Αναφέρει ότι αντιπροσωπείες του Συνδέσμου συνεχίζουν τις επαφές με τα κόμματα και εν δυνάμει υποψηφίους (μη εξαιρουμένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας) και προσθέτει ότι η προαναφερθείσα θέση θα εξαρτηθεί, από τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων μεταξύ του συνδέσμου και των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στο παρόν στάδιο και για το θέμα των προεδρικών εκλογών,  ο ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει ότι “διατηρεί όλες τις ενδεχόμενες επιλογές ανοικτές”

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE