KAIΡΟΣ: Επιτέλους! Μπαίνει για τα καλά η Άνοιξη – Τι αλλάζει το σκηνικό

KAIΡΟΣ: Επιτέλους! Μπαίνει για τα καλά η Άνοιξη – Τι αλλάζει το σκηνικό

Η ασθενής χαµηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί και ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται.

Την Πέμπτη 23/3, µέχρι νωρίς το απόγευµα, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά λίγες βροχές, χωρίς να αποκλείεται µεµονωµένη καταιγίδα. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική οµίχλη, κυρίως στο εσωτερικό, που σύντοµα θα διαλυθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα ανατολικά και νότια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Τοπικά στα δυτικά θα καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 24/3, το Σάββατο 25/3 και την Κυριακή 26/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, στο εσωτερικό και τα ορεινά, αλλά στα παράλια θα παραµείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE