ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε υποστατικό – Στο τμήμα ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε υποστατικό – Στο τμήμα ο ιδιοκτήτης

Η έρευνα αφορούσε την δράση της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων και του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης Αρχηγείου,  διεξήγαγαν το απόγευμα της Τετάρτης 22/3 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 4 παιγνιομηχανές, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια, ενώ ο ιδιοκτήτης του  υποστατικού οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση.
         
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE