Τουρκοκυπριακής καταγωγής η 43χρονη που έχασε τη ζωή της στο Γουέστμινστερ - Πήγε να πάρει τις κόρες της από το σχολείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τουρκοκυπριακής καταγωγής η 43χρονη που έχασε τη ζωή της στο Γουέστμινστερ - Πήγε να πάρει τις κόρες της από το σχολείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τουρκοκυπριακής καταγωγής είναι η Αΐσα Αχμέτ Φρέιντ μια εκ των τεσσάρων θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με αγγλικά και ισπανικά Μ.Μ.Ε., η Φρέιντ που είχε πατέρα με καταγωγή από την Κύπρο, εικάζεται πως την ώρα που δέχθηκε επίθεση από το αυτοκίνητο του δράστη, διασταύρωνε για να παραλάβει τις κόρες της, 11 και 8 χρονών αντίστοιχα, από το σχολείο. 

Η εφημερίδα της Γαλικίας La Voz αναφέρει ζούσε και εργαζόταν σε σχολείο δίπλα από το γεφύρι του Γουέστμινστερ, όπου είχε διευθυντική θέση διδάσκοντας Ισπανικά.

Ήταν γέννημα θρέμμα Λονδίνου. Η μητέρα καταγόταν από την Ισπανία (Γαλικία-γεννήθηκε στο Μπετανζός στην βορειοδυτική Ισπανία), ενώ ο πατέρας της είχε κυπριακή καταγωγή.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE