ΦΩΤΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ευτυχώς δεν υπήρξαν απρόοπτα – Η άμεση αντίδραση από τον οδηγό

ΦΩΤΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ευτυχώς δεν υπήρξαν απρόοπτα – Η άμεση αντίδραση από τον οδηγό

Σε μηχανική βλάβη οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε νταλίκα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, η πυρκαγιά που ξέσπασε στη νταλίκα, περιορίστηκε μέχρι την καμπίνα του οχήματος, ενώ τέθηκε αμέσως υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική, η οποία βρέθηκε στο σημείο με δύο οχήματα.

Το ευτύχημα είναι ότι, δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα από το εν λόγω περιστατικό, αλλά και ότι δεν υπήρξε ούτε κάποιος τραυματισμός ατόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο – Επί ποδός Πυροσβεστική και Αστυνομία - VIDEO

Ο οδηγός του οχήματος, με ψυχραιμία κατάφερε να εξέλθει από αυτό, πριν καν φτάσει η πυροσβεστική στην σκηνή.

Να σημειωθεί ότι η νταλίκα ανήκει σε εταιρεία που διανέμει τρόφιμα, ενώ το όχημα ήταν τύπου ψυγείο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE