Σιζόπουλος: Να ενδυναμωθούν οι σχέσεις των Επ. Άμυνας Κύπρου – Ελλάδας

Σιζόπουλος: Να ενδυναμωθούν οι σχέσεις των Επ. Άμυνας Κύπρου – Ελλάδας

Πρέπει να ενδυναμωθούν οι σχέσεις των Επιτροπών Άμυνας της ελληνικής και της κυπριακής Βουλής και να “ξεκινήσουμε σε αυτή τη λογική των κοινών απόψεων και συναντιλήψεων για σημαντικά θέματα σε αυτή την περίεργη, φλεγόμενη περιοχή που ζούμε”, δήλωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, Κώστας Δουζίνας.


Μιλούσε μετά το τέλος της επίσκεψης στα γραφεία της ΕΔΕΚ, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησε για την ενημέρωση για το Κυπριακό. Ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε από την πλευρά του, ότι σε μια περίοδο όπου η περιοχή της ανατολικής Μεσογείου βρίσκεται σε μια πρωτοφανή – όπως είπε – αστάθεια, είναι πάρα πολύ σημαντική η ενδυνάμωση της στρατιωτικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας.

Αυτό, πρόσθεσε, θα βοηθήσει στη δημιουργία συνθηκών σταθεροποίησης στην περιοχή “και αξιοποιώντας ενδεχομένως και άλλες χώρες της περιοχής προς αυτή την κατεύθυνση, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για τους λαούς της περιοχής”.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ μίλησε για συνέχιση των συναντήσεων με επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο αντιπροσωπείας της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο των ανταλλαγών επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν.

Ο κ. Δουζίνας είπε ότι είναι μόνιμη η πρόσκληση για μετάβαση στην Αθήνα και συνέχιση της συζήτησης και της ενημέρωσης εκεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE