Υπόθεση Παντελίδη: Γιατί η Μίνα δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εισαγγελέα ως ύποπτη για ψευδορκία;

Υπόθεση Παντελίδη: Γιατί η Μίνα δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εισαγγελέα ως ύποπτη για ψευδορκία;

Κι ενώ στα social media πόζαρε σε μπουζούκια και καφετέριες πριν από 2 ώρες πόσταρε φωτογραφία από το...

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Φρόσω Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Οι νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν μετά το αίτημα του εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης. Επίσης κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του τραγουδιστή. 

Ωστόσο η Μίνα Αρναούτη την Πέμπτη, 23/3, ανέβασε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου ΚΑΤ, πληροφορώντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τελευταίο χειρουργείο. 

«Χθες το βραδυ πραγματοποιηθηκε το 8ο και τελευταιο χειρουργειο! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE