ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Πώς έφτασε στα χνάρια του Πάμπου Ανδρέου η Αστυνομία – Το υποστατικό κοντά στον Ιππόδρομο…

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Πώς έφτασε στα χνάρια του Πάμπου Ανδρέου η Αστυνομία – Το υποστατικό κοντά στον Ιππόδρομο…

Μία πληροφορία που έφτασε στο Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου ήταν αυτή που οδήγησε τους ανακριτές στα χνάρια του ισοβίτη Χαράλαμπου Ανδρέου αλλά και στις συλλήψεις που ακολούθησαν για το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Αυτό ανέφερε την Πέμπτη 23/03 ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας - Αμμοχώστου ο λοχίας του ΤΑΕ Αρχηγείου Γιάννος Ορφανός, ο οποίος συμμετείχε στην ανακριτική ομάδα και κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Η  πληροφορία ανέφερε ότι κάποιος δασοπυροσβέστης, ο πατέρας του οποίου διατηρεί υποστατικό κοντά στον ιππόδρομο και η φίλη του με το όνομα Σώτια ενέχονταν στο τετραπλό φονικό.

Με τη λήψη της πληροφορίας, κατέθεσε, οι ανακριτές συνέλαβαν τον Χαράλαμπο Ανδρέου, ο οποίος με τις  πληροφορίες που είχε δώσει τότε τους  βοήθησε σημαντικά.

Αυτός αποκάλυψε ότι είχε ενοικιάσει έπαυλη στον Πρωταρά ώστε να παραθερίσει στην περιοχή, όπως αρχικώς ισχυρίστηκε. Εκεί διέμεινε ο Αλβανός καταζητούμενος Άλεξ Μπουρέλι, φερόμενος ως ο βασικός εκτελεστής του εγκλήματος.

Από ΚΥΠΕ 

Το κλειδί της  έπαυλης παρέλαβε στις 20 Ιουνίου 2016 η Σοφία Γρηγορίου (φίλη του Μπένη), που είναι η τέταρτη κατηγορούμενη στην υπόθεση.

Ο Ανδρέου, όπως αναφέρθηκε, ομολόγησε συμμετοχή στο έγκλημα, παραδεχόμενος μεταξύ άλλων ότι ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τους εκτελεστές από το σπίτι στον Πρωταρά στο εστιατόριο όπου έγινε το μακελειό της 23ης Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι η  Σώτια Νεοφύτου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών λόγω του περιορισμένου ρόλου της στην υπόθεση και ήδη έχει αποφυλακιστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top