Κρούσματα μηνιγγίτιδας σε σχολεία της Λάρνακας – Καταγγελίες γονέων στο ThemaOnline

Κρούσματα μηνιγγίτιδας σε σχολεία της Λάρνακας – Καταγγελίες γονέων στο ThemaOnline

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε δημοτικό σχολείο της Λάρνακας καταγγέλλει μητέρα από την Λάρνακα.

Αυξημένα κρούσματα ιογενούς μηνιγγίτιδας καταγγέλλουν γονείς σε σχολεία της Λάρνακας.  

Σύμφωνα με την συντονίστρια μονάδας επιδημιολογικής επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, Μαρία Κολιού, σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή του MegaONE «Ενημέρωση Τώρα» με την δημοσιογράφο Πέρσα Σιάσου, επιβεβαιώνει το περιστατικό, αναφέροντας πως τον τελευταίο διάστημα υπάρχουν πέντε κρούσματα ιογενούς μηνιγγίτιδας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε πρόκειται για τρία διαφορετικά σχολεία της Επαρχίας Λάρνακας που έχουν καταγραφεί τα πέντε περιστατικά.

Να σημειώσουμε πως γονείς που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδας μας, μας κατήγγειλαν πως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τις διευθύνσεις των σχολείων για τα κρούσματα αυτά.

Μάλιστα όπως μας τόνισαν δεν έχουν προβεί ούτε και στις απαραίτητες κινήσεις για απολύμανση δημοτικού σχολείου της Λάρνακας όπου εκδηλώθηκαν ένα από τα περιστατικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE