Στη Ρώμη με την σύζυγό του για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ έφτασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στη Ρώμη με την σύζυγό του για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ  έφτασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στη Ρώμη, όπου το Σάββατο θα συμμετάσχει την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, απόψε «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη, θα μεταβεί στο Βατικανό, όπου μαζί με τους άλλους 26 ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο».

Αύριο, 25 Μαρτίου, προστίθεται, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των αρχηγών των χωρών μελών στη Ρώμη και θα παραστεί στους εορτασμούς για την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης και ακολούθως θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή των ηγετών ο Πρόεδρος της Ιταλίας  Sergio Mattarella».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE