Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Λευκωσία, όπου στις 25 Μαρτίου θα εκπροσωπήσει την ελληνική Κυβέρνηση στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του 1821.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, την Δευτέρα, 27 Μαρτίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη καθώς και με τους επικεφαλής των κυπριακών κομμάτων.

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου, κατόπιν πρόσκλησης που του έχει απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, ο κ. Κοτζιάς θα εκφωνήσει ομιλία στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει το Ίδρυμα Μακαρίου Γ’, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, με αφορμή τις επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE