LIFESTYLE

Νέος κύκλος καυγάδων στο Survivor: Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Σπαλιάρας - Ψυχολογικά ράκος η Ευρυδίκη! VIDEO

Νέος κύκλος καυγάδων στο Survivor: Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Σπαλιάρας - Ψυχολογικά ράκος η Ευρυδίκη! VIDEO

Η αθλητικογράφος ξεσπάει σε κλάματα για το γεγονός ότι έφυγε από το παιχνίδι μία από τις «καλύτερες φίλες» της, όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια.

Στο συμβούλιο της Πέμπτης 23/3 που ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, οι «Διάσημοι» «έριξαν τα βέλη τους» στον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας, ο «Ντάνος» έχει αρχηγικές τάσεις και λειτουργεί με γνώμονα το ατομικό του συμφέρον. Εκείνος από την άλλη, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τον χαρακτήρα του για να μην καταψηφιστεί και αναφερόμενος στη συμβίωση τους στην παραλία, είπε ότι σαφώς δεν του αρέσει να είναι απομονωμένος.

Παρά το γεγονός ότι έχει μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως και ο Γιάννης Σπαλιάρας παρέμειναν στο παιχνίδι.

Η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη φαίνεται ότι επηρέασε ιδιαίτερα ψυχολογικά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής 26/3, η αθλητικογράφος ξεσπάει σε κλάματα και τονίζει ότι έχασε μία από τις καλύτερες φίλες της στο παιχνίδι.

Σε άλλο πλάνο, ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται να λέει: «Κέρδισε το ψέμα και η αδικία» για το γεγονός ότι παρέμεινε στο παιχνίδι με τον «Ντάνο». «Εγώ είμαι το ψέμα ή η αδικία», τόνισε με διάθεση για χιούμορ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top