Κύπριος Βουλευτής φέρεται να εμπλέκεται σε μεγάλη απάτη πολλών χιλιάδων ευρώ - Εντολή από Νομική Υπηρεσία

Κύπριος Βουλευτής φέρεται να εμπλέκεται σε μεγάλη απάτη πολλών χιλιάδων ευρώ - Εντολή από Νομική Υπηρεσία

Κύπριος βουλευτής φέρεται ναι εμπλέκεται σε απάτη 40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο», στο στόχαστρο της έρευνας των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται εν ενεργεία βουλευτής, σε βάρος του οποίου διερευνάται υπόθεση απάτης χιλιάδων ευρώ.

Η Νομική Υπηρεσία έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο στοιχείο  και έδωσε εντολή για διενέργεια έρευνας σε βάρος του συγκεκριμένου βουλευτή.

Το ποσό που αναφέρει ο παραπονούμενος, ανέρχεται στα 40.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE